nova beseda iz Slovenije
okolje z ogljikovim dioksidom, je pojasnila Nives | Naret, | podsekretarka na ministrstvu za okolje in prostor | D |
(skupaj 184). Direktor Michelina Jean-Luc | Naret | je bil dovolj jasen: »Nemška kuhinja je danes | D |
izjavil direktor Michelinovih vodnikov Jean-Luc | Naret. | Prepričan je, da bodo mladi kuharski mojstri | D |
čedalje več, to je šele začetek,« je napovedal | Naret. | Zdi se, da je zlasti Budimpešta že zrela za kakšno | D |
Michelinovega vodnika po restavracijah povedal Jean-Luc | Naret, | direktor Michelinovih gastronomskih vodnikov | D |
gostišča, utegnejo pa ga tudi uničiti. Jean-Luc | Naret, | direktor vodnikov po restavracijah, pravi, da | P |
to je kreativna odskočna deska, začetek.« | Naret | je pojasnil, da so Passedata med drugim nagradili | P |
pripisovali ne zaradi kakovosti, ampak prestiža. | Naret | je razkril tudi nekaj podrobnosti o ocenjevalcih | P |
delati pet let. Vsako leto, je bil zgovoren | Naret, | povprečni ocenjevalci opravijo 30.000 kilometrov | P |
okrogli. »Trik je v Michelinovi prehrani,« pravi | Naret. | »Francozinje se ne zredijo, enako velja za Michelinove | P |
zvezdicami, je dejal direktor Michelina Jean-Luc | Naret. | Vodnik po Tokiu, na police pride v petek, je | P |
mesto z največ zvezdicami na svetu,« je dejal | Naret. | »Japonska kulinarika je dinamična, različna | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |