nova beseda iz Slovenije

naret (12)


okolje z ogljikovim dioksidom, je pojasnila Nives      Naret,      podsekretarka na ministrstvu za okolje in prostor  D
(skupaj 184). Direktor Michelina Jean-Luc      Naret      je bil dovolj jasen: »Nemška kuhinja je danes  D
izjavil direktor Michelinovih vodnikov Jean-Luc      Naret.     Prepričan je, da bodo mladi kuharski mojstri  D
čedalje več, to je šele začetek,« je napovedal      Naret.     Zdi se, da je zlasti Budimpešta že zrela za kakšno  D
Michelinovega vodnika po restavracijah povedal Jean-Luc      Naret,      direktor Michelinovih gastronomskih vodnikov  D
gostišča, utegnejo pa ga tudi uničiti. Jean-Luc      Naret,      direktor vodnikov po restavracijah, pravi, da  P
to je kreativna odskočna deska, začetek.«      Naret      je pojasnil, da so Passedata med drugim nagradili  P
pripisovali ne zaradi kakovosti, ampak prestiža.      Naret      je razkril tudi nekaj podrobnosti o ocenjevalcih  P
delati pet let. Vsako leto, je bil zgovoren      Naret,      povprečni ocenjevalci opravijo 30.000 kilometrov  P
okrogli. »Trik je v Michelinovi prehrani,« pravi      Naret.      »Francozinje se ne zredijo, enako velja za Michelinove  P
zvezdicami, je dejal direktor Michelina Jean-Luc      Naret.     Vodnik po Tokiu, na police pride v petek, je  P
mesto z največ zvezdicami na svetu,« je dejal      Naret.      »Japonska kulinarika je dinamična, različna  P

(leva okolica   beseda(e)   desna okolica   kratice avtorjev   kratice naslovov   (vse oznake)   št. povedi)



  Nova poizvedba      Pripombe      Na vrh strani


Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU Iskalnik: NEVA