nova beseda iz Slovenije
Navzven je bil 1.3 zelo okusen in ne toliko | kremast; | tekel je tudi veliko hitreje kot OS/2 1.2 in | A |
Starbucksove kave, ki so jo zmešali s hladnim mlekom v | kremast | napitek.Zdaj je napitek na voljo v petih izvedbah | A |
praviloma treba kuhati dlje, da se zgosti in postane | kremast. | Poznavalci vedo, kakšen je dober golaž. | D |
imena, ki na brbončice prikličejo sladko-grenak | kremast | občutek - na Illy, Hausbrandt, Cremcaffe, Eisner | D |
postopoma dolila toliko tekočine, da je pire postal | kremast. | Tri stroke česna je olupila in po dolgem razrezal | D |
pa s paličnim mešalnikom napravim ravno prav | kremast | pire, da ga s servirnimi obroči lahko oblikujem | P |
ostrine. Na dno krožnika dam riž, ki mora biti | kremast, | okoli okrasim z gobami in na sredino zložim | P |
ekstrakt in kisline so lepo usklajeni in ima dolg | kremast | pookus. Ena od glavnih posebnosti te gostilne | P |
zorjen) in potem oviti s testom. Okus je magičen, | kremast, | sočen in svež v enem.Ko te mojstrovine prelijejo | P |
ustih ustvari harmonijo, svežino, pookus je | kremast. | Natakarja nismo niti malo zmedli z željo, da | P |
zelišč, vsemu skupaj doda pikantno mogočnost | kremast | zeleni hren. Brez vin seveda ne gre. | P |
hruške, nežna vanilja). V ustih je poln in | kremast. | Nasproti tega ima lepo svežino. | P |
Temno rumena, skoraj jantarna barva. | Kremast | mandljev vonj prevladuje v začetku, potem pa | P |
orehi, marelice, breskve...) in ima dolg, in | kremast | pookus.Izvrstno se je prilegel k naslednji mojstrovi | P |
mojstrsko vkomponirana v močno telo, pookus je | kremast | in dolg. Ob tej mojstrovini smo na pot v želodčk | P |
in ima še vedno zapeljivo svežino. Pookus je | kremast | in dolg. File smuča na tartufovem pireju (9 | P |
melonah. V ustih je harmonično, okroglo in ima | kremast | pookus. Povprečne črne rižote (15 evrov) ni | P |
topaz) in zrelih melonah. V ustih je usklajen in | kremast | z rahlim grenkim pookusom. Tudi hladna predjed | P |
neskončen, dolg in rahlo oster, na drugi strani pa | kremast | in nežen, kar se ob hrustljavosti mlinca spremeni | P |
in nežno sorto) pravzaprav za veliko vino! | Kremast | okus v ustih se končuje šele v grlu, ima lepo | P |
tisti zjutraj, z makom ali orehi, je bil opoldan | kremast | in ‐ svinjski!Koščki ribice, kraljice (prleških | P |
preostalim mlekom vmešamo v riž, da postane | kremast. | Peteršilj operemo, grobo sesekljamo in potresemo | P |
riž postregli, pa sta naredila dober in sočen | kremast | finiš.Izpit so brez pripombe opravili tudi pri | P |
morje. Njegov porridge pa je bil slasten in | kremast, | z debelimi kapljami sladkornega preliva in s | P |
predstavljam si, kako z žličko dolbem na pol prerezan | kremast | sadež, nežno pokapljan z limono, pod puloverjem | P |
predstavljam si, kako z žličko dolbem na pol prerezan | kremast | sadež, nežno pokapljan z limono, pod puloverjem | P |
pretlačimo s strtim česnom in ščepcem popra v | kremast | namaz.Posebej pretlačimo gorgonzolo in jo vmešamo | P |
tudi z vilicami. Preliv se bo zgostil in postal | kremast. | Tudi če damo malo olja, je solata bogato začinjena | P |
drobnih koščkov lešnikov tudi ne bo škodilo), | kremast, | gladek čokoladni obliv z okusom po kakavu in | P |
pomemben, da se sol raztopi, preliv pa postane | kremast. | Papriki razpolovimo, odstranimo semena in bele | P |
kuhani in ohlajeni mlečni riž, da je še bolj | kremast | in sočen. Nadnaslov: Zdravo kosilo z dr. Dražigos | P |
ruma, ter toliko mleka, da je primerno gost in | kremast. | Köhlijeva kolesarska pot po Sloveniji | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |