nova beseda iz Slovenije

kremast (32)


Navzven je bil 1.3 zelo okusen in ne toliko      kremast;      tekel je tudi veliko hitreje kot OS/2 1.2 in  A
Starbucksove kave, ki so jo zmešali s hladnim mlekom v      kremast      napitek.Zdaj je napitek na voljo v petih izvedbah  A
praviloma treba kuhati dlje, da se zgosti in postane      kremast.     Poznavalci vedo, kakšen je dober golaž.   D
imena, ki na brbončice prikličejo sladko-grenak      kremast      občutek - na Illy, Hausbrandt, Cremcaffe, Eisner  D
postopoma dolila toliko tekočine, da je pire postal      kremast.      Tri stroke česna je olupila in po dolgem razrezal  D
pa s paličnim mešalnikom napravim ravno prav      kremast      pire, da ga s servirnimi obroči lahko oblikujem  P
ostrine. Na dno krožnika dam riž, ki mora biti      kremast,      okoli okrasim z gobami in na sredino zložim  P
ekstrakt in kisline so lepo usklajeni in ima dolg      kremast      pookus. Ena od glavnih posebnosti te gostilne  P
zorjen) in potem oviti s testom. Okus je magičen,      kremast,      sočen in svež v enem.Ko te mojstrovine prelijejo  P
ustih ustvari harmonijo, svežino, pookus je      kremast.      Natakarja nismo niti malo zmedli z željo, da  P
zelišč, vsemu skupaj doda pikantno mogočnost      kremast      zeleni hren. Brez vin seveda ne gre.   P
hruške, nežna vanilja). V ustih je poln in      kremast.     Nasproti tega ima lepo svežino.   P
Temno rumena, skoraj jantarna barva.      Kremast      mandljev vonj prevladuje v začetku, potem pa  P
orehi, marelice, breskve...) in ima dolg, in      kremast      pookus.Izvrstno se je prilegel k naslednji mojstrovi  P
mojstrsko vkomponirana v močno telo, pookus je      kremast      in dolg. Ob tej mojstrovini smo na pot v želodčk  P
in ima še vedno zapeljivo svežino. Pookus je      kremast      in dolg. File smuča na tartufovem pireju (9  P
melonah. V ustih je harmonično, okroglo in ima      kremast      pookus. Povprečne črne rižote (15 evrov) ni  P
topaz) in zrelih melonah. V ustih je usklajen in      kremast      z rahlim grenkim pookusom. Tudi hladna predjed  P
neskončen, dolg in rahlo oster, na drugi strani pa      kremast      in nežen, kar se ob hrustljavosti mlinca spremeni  P
in nežno sorto) pravzaprav za veliko vino!      Kremast      okus v ustih se končuje šele v grlu, ima lepo  P
tisti zjutraj, z makom ali orehi, je bil opoldan      kremast      in ‐ svinjski!Koščki ribice, kraljice (prleških  P
preostalim mlekom vmešamo v riž, da postane      kremast.     Peteršilj operemo, grobo sesekljamo in potresemo  P
riž postregli, pa sta naredila dober in sočen      kremast      finiš.Izpit so brez pripombe opravili tudi pri  P
morje. Njegov porridge pa je bil slasten in      kremast,      z debelimi kapljami sladkornega preliva in s  P
predstavljam si, kako z žličko dolbem na pol prerezan      kremast      sadež, nežno pokapljan z limono, pod puloverjem  P
predstavljam si, kako z žličko dolbem na pol prerezan      kremast      sadež, nežno pokapljan z limono, pod puloverjem  P
pretlačimo s strtim česnom in ščepcem popra v      kremast      namaz.Posebej pretlačimo gorgonzolo in jo vmešamo  P
tudi z vilicami. Preliv se bo zgostil in postal      kremast.     Tudi če damo malo olja, je solata bogato začinjena  P
drobnih koščkov lešnikov tudi ne bo škodilo),      kremast,      gladek čokoladni obliv z okusom po kakavu in  P
pomemben, da se sol raztopi, preliv pa postane      kremast.     Papriki razpolovimo, odstranimo semena in bele  P
kuhani in ohlajeni mlečni riž, da je še bolj      kremast      in sočen. Nadnaslov: Zdravo kosilo z dr. Dražigos  P
ruma, ter toliko mleka, da je primerno gost in      kremast.      Köhlijeva kolesarska pot po Sloveniji   P

(leva okolica   beseda(e)   desna okolica   kratice avtorjev   kratice naslovov   (vse oznake)   št. povedi)



  Nova poizvedba      Pripombe      Na vrh strani


Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU Iskalnik: NEVA