nova beseda iz Slovenije
Kordun si odtrga nov kos | pečenja, | se zažene v ujetnika in | A |
Pojedla je velike količine | pečenja; | meni ni teknilo, še zdaj | A |
žerjavico. »Vsa umetnost | pečenja | mesa na žaru je, da uloviš | A |
priljubljena še delavnica | pečenja | kruha, na kateri otroci | D |
zagovorniki kuhanja in | pečenja | psov najpogosteje utemeljujejo | D |
Neapeljčanom, ki so vešči | pečenja | pic, ni bati za delo | D |
je bilo po 35 minutah | pečenja | nared.Medtem ko so bili | D |
sta prava vzroka način | pečenja | in vlažnost.»Ko piškote | D |
pripomoček vseh ljubiteljev | pečenja | na žaru. Nekoč je bilo | D |
ki nastanejo v procesu | pečenja | surovin, za apnenec in | D |
ki v ustih razvije okus | pečenja | na žaru. »Ni okusa, | D |
izgine že po nekaj minutah | pečenja, | po njegovem zato, ker | D |
funkcionalne preskuse | pečenja | razne hrane ter meritve | D |
funkcionalne preskuse | pečenja | še najbolj spominja na | D |
naneslo, da zaradi obilice | pečenja | doma ni mogla kuhati, | D |
namreč tudi velik ljubitelj | pečenja | na žaru, z iznajdbo posebnega | D |
KRUHA, KONTROLA DELOVANJA | PEČENJA | V PEČI, ZLAGANJE PEČENEGA | D |
ponudbi najrazličnejšega | pečenja, | čeprav so bile pleskavice | D |
ponudbi najrazličnejšega | pečenja, | čeprav so bile pleskavice | D |
omogoča najboljše rezultate | pečenja. | Komisijo sestavljajo predstavni | D |
cvrtja in dolgotrajnega | pečenja | Ljubljana - | D |
končam še zadnji krog | pečenja, | « sobesednik opisuje svoj | D |
Brane Piano Prihodnost | pečenja | naše zemlje Franc Milošič | D |
pekovski izdelkih zaradi | pečenja | pri visokih temperaturah | D |
in riževim buritom (nič | pečenja, | nobenega riža, nobenega | D |
mešanice materialov in način | pečenja, | s čimer je lahko predmete | D |
se raztopijo sokovi od | pečenja; | tudi to vlijemo v lonec | D |
o idealni temperaturi | pečenja | izpopolniti še z procesi | D |
Časi kopiranja oziroma | pečenja | CD- jev so mimo, odkar | G |
očitno rezultat končnega » | pečenja« | barvila v papir. Namestite | P |
gospodinjstva in "edinemu" načinu | pečenja | piščanca - maminem, seveda | P |
pozorni na temperaturo | pečenja. | Fruktoza namreč pri 200 | P |
občutek bolečine, srbenja in | pečenja, | a tudi otekanje in občutek | P |
primeren za vse vrste | pečenja, | meso in sladice.Kombinirano | P |
deset minut pred koncem | pečenja. | Prednost pečice sta tudi | P |
dvajsetih načinov kuhanja in | pečenja | za priljubljene jedi. | P |
v procesu vzhajanja in | pečenja | testa pico možno narediti | P |
besedah z daljšim časom | pečenja | pri višjih temperaturah | P |
Pokazalo se je, da daljši čas | pečenja | (14 namesto 7 minut) vodi | P |
kuhanja, praženja ali | pečenja. | Hladna jogurtova juha | P |
tekočino, ki je ostala od | pečenja, | in z dodatkom smetane | P |
receptu, skrajšajte čas | pečenja | (približno pet minut) | P |
prave temperature in časa | pečenja, | ampak jim le povemo, da | P |
precej funkcionalnih testov | pečenja | hrane, zato želimo gospe | P |
Celzija, po petih minutah | pečenja | pa temperaturo zmanjšajte | P |
pečice ne olajšajo samo | pečenja, | ampak, vsaj nekateri boljši | P |
prefinjenimi načini glaziranja in | pečenja | je postajala ogledalo | P |
od priprave, kuhanja in | pečenja | do postrežbe in hranjenja | P |
piknikov in z njimi sezono | pečenja | mesa v tej ali oni obliki | P |
pohvalimo sosedovo umetnost | pečenja | čevapčičev, kuharja v | P |
zavijemo v folijo, sok od | pečenja | pa zalijemo z malo vode | P |
ne obvlada te tehnike | pečenja, | je meso kaj hitro suho | P |
učinkih nizkotemperaturnega | pečenja. | Sladica, lešnikov kolač | P |
povzročajo rahel občutek | pečenja, | pri erozivni obliki pa | P |
maščobi, ki je ostala od | pečenja | jetrc, prepražimo jabolka | P |
zelenjave in omake od | pečenja | naredimo še brinovo omako | P |
brinovo omako. Sok od | pečenja | precedimo.Na malo masla | P |
brinovca, prilijemo sok od | pečenja | in zalijemo s sladko smetano | P |
približno 25 minut. Na sredini | pečenja | zalijemo hruške z jabolčnim | P |
kose piščanca z omako od | pečenja. | Omako začinimo še z žličko | P |
stopinjah Celzija. Ob koncu | pečenja | temperaturo malo povečamo | P |
na krožnike in omako od | pečenja | prilijemo k šampinjonom | P |
drugi strani. Sok od | pečenja | polijte po mesu in postrezite | P |
maščobo, ki je ostala od | pečenja. | Dušeno rdeče zelje | P |
hrane in skrajšamo čas | pečenja. | Pri pranju in pomivanju | P |
Deset minut pred koncem | pečenja | lahko premažemo površino | P |
predstavile domača dela od | pečenja | kave do krpanja nogavic | P |
debelo plast. Ne razumem | pečenja. | Piše, da pekač postaviš | P |
vzemite iz masti. V mast od | pečenja | dodajte 1 dcl rdečega | P |
že po desetih minutah | pečenja | na zelenjavi pojavljajo | P |
pekarne in ponudil usluge | pečenja | kruha, ki so ga tiste | P |
pečice. Morda je opazka | pečenja | v pesku prav tako odveč | P |
malce spremenilo način | pečenja. | Čim gre za zelišča, je | P |
predhodnega kuhanja ali | pečenja. | Štirje mrtvi | P |
itn.) in čas kuhanja ali | pečenja! | Pošljite nam svoje recepte | P |
in trajanje kuhanja ali | pečenja! | Nagrade | P |
...) in čas kuhanja ali | pečenja! | Nagrade | P |
in trajanje kuhanja in | pečenja. | ZELENE STRANI | P |
vzamemo iz ponve, v soku od | pečenja | pa 3 minute pražimo šparglje | P |
toplem. Zelenjavo v soku od | pečenja | 3 minute pražimo, začinimo | P |
minut pražimo v soku od | pečenja. | Solimo in popramo ter vse | P |
...) in čas kuhanja ali | pečenja! | Nagrade | P |
prepražimo na olju od | pečenja. | Prilijemo 150 ml vode in | P |
in trajanje kuhanja ali | pečenja! | Nagrade | P |
in trajanje kuhanja ali | pečenja! | - | P |
Kakih 20 minut pred koncem | pečenja | zvišamo temperaturo pečice | P |
vonjave celih kadi mastnega | pečenja, | čebule in okisanih paprik | P |
baklava. Potem pa: varivo, | pečenje, | sač.Potem pa: muzika, | A |
Ščipali so in gulili | pečenje, | ki se jim potem v ustih | A |
še pravočasno zaklenil. | Pečenje, | ki se je med pregonom | A |
kuhanje kave, večje za | pečenje | koštruna. Po četrturni | A |
zapalijo ognje in pripravijo | pečenje | borcem.Nad mirno granico | A |
veselo, vino pijejo junaki, | pečenje | vrte na ražnju in pesem | A |
bila zdajle ta dva tu!« | Pečenje | zadiši, čelnik si odtrga | A |
pripeke dobil v mrlišnice | pečenje. | « »Delamo, kar je v naših | A |
vsak čas pripravljeni za | pečenje. | « »Tika, ne reci mi, da | A |
trojanski vojni, 30. palica za | pečenje | mesa nad žerjavico, 32 | D |
stresla kar v mrežo za | pečenje. | Še vedno v šoku sva pladenj | D |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |