nova beseda iz Slovenije
to je kulinarični primitivizem) z oljem ali | tartufovo | pasto; a malo, za pridih okusa. Riž je kuhan | P |
te jedi so Čarmanovi kislo mleko zamenjali s | tartufovo | omako, zdaj pa so dodali še koščke gosjih jeter | P |
so pred nas postavili pogrinjek (za evro). | Tartufovo | maslo, sir z rdečim poprom in paradižnik s skuto | P |
izbranih gomoljikah vneto dolivajo oljčno olje s | tartufovo | aromo.Ta jed je bila dodelana in malo večji | P |
ki je bila izdatno pokapana z oljčnim oljem s | tartufovo | aromo, niso imeli nobene povezave z majcenim | P |
pridal k okusu). Zares pa nismo razumeli, čemu | tartufovo | olje. Razen intenzivnih vonjav ni jed prav nič | P |
polenta z žafranovo omako in račjo omako ter | tartufovo | peno, gosja jetra s hruškovim pirejem na rezinah | P |
Ali zlata, ki ga naribajo na gosja jetrca s | tartufovo | omako v eni bolj cenjenih slovenskih restavracij | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |