nova beseda iz Slovenije
Jetrne in krvave klobase, oh! ‒ Toda morajo biti | prepečene | pošteno ‒ v gostilnah niso nikoli ‒ prepečene | A |
prepečene pošteno ‒ v gostilnah niso nikoli ‒ | prepečene, | da popokajo in pride na dan in se mastno opraži | A |
hrano. »Možen način okužbe je zaužitje slabo | prepečene | perutnine, ko je meso pri kosti še malo rdečkasto | D |
cerkvijo sv. Frančiška zbudili pozornost ostanki | prepečene | gline.Ko so 'odprli' nekoliko večjo površino | D |
ličnic so ostali praznih ust, saj jih zaradi | prepečene | kože sploh ni bilo več!Seveda je bilo meso prav | P |
testo krasen izolator temperature. Če ne želite | prepečene | obleke in surove vsebine, naj bodo kosi manjši | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |