nova beseda
iz Slovenije
Revija Jana, leto 2007, poved v sobesedilu:
Po daljšem premisleku so ga domotožje, Bled s svojimi ljudmi in lepotami in pa izziv, da bi v Bled ustvarili vrhunsko kulinariko, ki bi zadovoljevala tudi najzahtevnejše goste, prepričali, da se vrne. »Po drugi strani pa je bila to tudi nekako logična odločitev, po tem, ko mi je hčerka dejala, da ne bo nadaljevala gastronomske družinske tradicije, ker ima v življenju drugačne načrte, pa tudi stresa ‐ v Nemčiji smo delali po štirinajst ur na dan, nam je bilo že dovolj,« je razložil izjemno prijazni, duhoviti in zgovorni, ki je prekmurskega rodu. Ko smo se srečali, se je ravno vrnil iz Grand Hotela Toplice, kjer je s svojim znanjem pomagal pri pripravi kosila za visoke goste, ki so našo državo obiskali ob sprejemu evra.
Nova poizvedba
Pripombe
Na vrh strani