nova beseda
iz Slovenije
Slovenske novice - ČGP Delo, leto 2008, poved v sobesedilu:
»Če bi vedela, kaj me čaka, se tega ne bi lotila, danes se ne bi,« pravi mama 26-letne, ekonomistke, 22-letne, študentke francoščine, in 21-letnega, ki kmetuje; Ježeva doda: »Naprej me žene zadovoljstvo strank, ko se vrnejo in povedo, da je bilo super, mi pišejo.«
Od začetka so v pekarni, ki je znana daleč naokoli, še posebno po okusnih in raznolikih piškotih, da o poticah in zavitkih niti ne govorimo, pekli v stari krušni peči na trda goriva, torej drva. Pekli so kruh, peciva, slaščice, prodajalo se je samo, pravi Ježeva, v tistih časih zasebnih pekarnic in slaščičarnic ni bilo obilo: »Bili smo prva zasebna pekarna na tem območju; okoli leta 1995, je bila prava invazija, pet, šest nas je bilo, zdaj sva le še dva.«
Nova poizvedba
Pripombe
Na vrh strani