nova beseda iz Slovenije

Revija Viva, leto 2008, poved v sobesedilu:





Kulinarični predlog za dobro počutje: "Biomenu" restavracije Lotos (jabolko, polnjeno s piro in ovčjim sirom, bučna juha, telečja ribica s kostanjevim nadevom v trtnem listu, nadevan krompirček z gobicami na posteljici iz dušenega rdečega zelja, lahka grozdna jogurtova strjenka, sladek mošt, cviček*) je veličasten prispevek šefa kuhinje k seznanjanju gostov s pestrostjo darov dolenjske pokrajine.



Ko gre za prehrano in skrb za odlično počutje, se lahko odločite tudi za post pod vodstvom strokovnjaka za prehrano ali uživanje izključno sveže pripravljenih sokov iz biološko pridelane zelenjave in sadja.
Obe možnosti sta vključeni v program razstrupljanja.



  Nova poizvedba      Pripombe      Na vrh strani


Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU Iskalnik: NEVA