nova beseda iz Slovenije
na žaru potrebuje predpasnik. Za varnejše | pečenje | je dodana tudi prijemalna rokavica.Cena za predpasni | P |
nepremočljivega predpasnika s kovinskim priborom za | pečenje | ponuja vse v enem kosu.Pribor praktično zavijete | P |
zarebrnice (brez kosti), korenček ali dva, maščoba za | pečenje, | 6 limoninih rezin, 2 stroka česna, lovorov list | P |
krompirjev ...) in kako dolgo traja kuhanje ali | pečenje! | Nagrade | P |
Priprava: 35 minut | Pečenje: | 30 minut Sestavine: 200 g moke * 100 g mrzlega | P |
Priprava: 15 minut | Pečenje: | 20 minut Sestavine: 500 g češnjevih paradižnikov | P |
Priprava: 25 minut | Pečenje: | 15 minut Sestavine: 150 g zamrznjenega brokolija | P |
Priprava: 30 minut | Pečenje: | 1 ura Sestavine: šopek mešanih dišavnih zeli | P |
Priprava: 30 minut | Pečenje: | 40 minut Sestavine: 5 jajc * 1 strok vanilje | P |
Vzhajanje: 1 ura in 15 minut | Pečenje: | 30 minut Sestavine: za kvašeno testo: 500 | P |
Priprava: 20 minut Kuhanje in | pečenje: | 45 minut Sestavine: za krompirjevo testo: | P |
Priprava: 1 ura | Pečenje: | 30 minut Sestavine: 1 kg krompirja * sol | P |
Z 12 kosov Priprava: 35 minut | Pečenje: | 15 minut Počivanje v hladilniku: 2 uri | P |
Priprava: 40 minut | Pečenje: | 45 minut Sestavine: za kvašeno testo: 350 | P |
Priprava: 25 minut | Pečenje: | 25 minut Sestavine: za skutno listnato testo | P |
Priprava: 20 minut | Pečenje: | 25 minut Sestavine: 200 g sladkorja * 3 hruške | P |
Testo počiva: od 30 do 60 minut | Pečenje: | 1 ura Sestavine: Za testo: 300 g moke* 150 | P |
Priprava: 15 minut | Pečenje: | od 50 do 60 minut Sestavine: 750 g sirčka | P |
Priprava: 30 minut | Pečenje: | 1 ura Sestavine: | P |
Priprava: 10 minut | Pečenje: | 30 minut Sestavine: 1 kg težka buča (na primer | P |
Priprava: 20 minut | Pečenje: | 20 minut Sestavine: 300 g piščančjega fileja | P |
v krompirjevi dieti prevladuje kuhanje in ne | pečenje, | predlagamo pa vam tudi nekaj pri nas manj znanih | P |
Priprava: 20 minut | Pečenje: | 75 minut Sestavine: 1 za peko pripravljen | P |
Priprava: 20 minut | Pečenje: | 30 minut Sestavine: 600 g svinjskega fileja | P |
Hlajenje: 30 minut | Pečenje: | 1 ura Sestavine: za testo: 225 g moke * 120 | P |
Lotimo se peke. Pripravimo si posodo za | pečenje, | jo namastimo in pomokamo, da se kruh ne bo prijel | P |
Priprava: 45 minut | Pečenje: | 30 minut Sestavine: 400 g moke * 1 vrečka | P |
Priprava: 30 minut | Pečenje: | 3 ure Sestavine: 1 za peko pripravljena gos | P |
Priprava: 20 minut | Pečenje: | 40 minut Sestavine: 1 večji piščanec (1,3 | P |
temperature, nad 200 stopinj Celzija, kot so | pečenje, | praženje in cvrtje mesa.Toplotna obdelava mesa | P |
Priprava: 15 minut | Pečenje: | 8 minut Sestavine: 220 g običajnega sladkorja | P |
Priprava: 15 minut | Pečenje: | 15 minut Sestavine: že pripravljeno kvašeno | P |
Priprava: 25 minut | Pečenje: | 35 minut Sestavine: 2 čebuli * 1 strok česna | P |
jedilna žlica pesta + jabolčni kis + olje za | pečenje | paprike + olivno olje + sol -Priprava: V ponvi | P |
Irina Lubardić | Pečenje | drekovca Mojster Hilmo Sinanović | P |
mešanje, stepanje, gnetenje, "odcejevanje", | pečenje, | kuhanje, kuhanje pod pritiskom, dušenje, hlajenje | P |
neustrašnih policistov je v čast domovine enourno | pečenje | preživelo v dolgih hlačah, suknjiču in kapi | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |