nova beseda iz Slovenije
imeli redkeje. Uživajte torej | kunčje meso, | riž in mlečne izdelke.DPA | D |
so posebej opozorili na ribe, | kunčje meso, | perutnino, jajca, poudarili pa | D |
potrdilom, da lahko uživa samo | kunčje meso. | Kako naj vsak dan dobimo kunčji | D |
potrdilom, da lahko uživa samo | kunčje meso. | Kako naj vsak dan dobimo kunčji | D |
uspešno prodajajo predvsem sveže | kunčje meso, | smo še lahko izvedeli na posvetu | D |
beljakovinski (ribe, perutninsko ali | kunčje meso, | občasno tudi teletina z veliko | P |
konjsko meso, račja in gosja jetra, | kunčje meso, | telečja pljučka in druga živila | P |
redkvica, čebula, česen, koleraba, | kunčje meso, | poper, timijan in čemaž.Pripadajo | P |
pusto piščančje in puranje meso, | kunčje meso, | konjsko meso, pusto goveje meso | P |
ali puranje prsi, konjsko ali | kunčje meso, | ribe, raki, nemastni mlečni izdelki | P |
Hranimo na toplem. Priprava raguja: | kunčje meso | ločimo od kosti.Narežemo ga na | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |