nova beseda iz Slovenije
Vodmat, 7. prga, 11. | zbrinc, | 12. ruina, 14. Grant, | D |
mesta Gent, 31. edamec ali | zbrinc, | 33. del teniškega seta | D |
Fajdra), 14. brie ali | zbrinc, | 15. brzojavka, 17. ime | D |
trdih sirov (ementalec, | zbrinc) | in sirnih namazov, je | D |
Šampion ocenjevanja je sir | zbrinc | Gornja Radgona - | D |
dobil ljutomerski sir | zbrinc | Pomurskih mlekarn.Sicer | D |
predelal v sire (ementalec, | zbrinc, | tilzit itd.)Po pripojitvi | D |
Sloveniji znan pod imenom | zbrinc) | , svež kruh in steklenico | D |
Mlekopromet za trdi sir | Zbrinc. | Jože Pojbič | D |
ton, zelo trdih sirov ( | zbrinc) | je 60 ton, trdih sirov | D |
trde in zelo trde sire ( | zbrinc, | denimo, ki je poznan kot | D |
z rukolo ter naribamo | zbrinc. | Čokoladna pena v mavričnem | P |
naribanega sira (npr. | zbrinc, | grojer, ementaler), sveže | P |
tanke lističe narezan svež | zbrinc, | slovenski parmezan. Rižota | P |
dolgočasno. Po vrhu naribajte | zbrinc | in zarežite.Zmaga! | P |
masla, voda po občutku, | zbrinc | ali parmezan, pest špinačnih | P |
ali sir gran padano ali | zbrinc) | Priprava: čebulo na | P |
porove rezance prepražimo. | Zbrinc | drobno nastrgamo, sploščimo | P |
mladega parmezanskega sira | zbrinca | in 500 ton topljenih sirov | D |
trdih sirov, ementalca in | zbrinca | so v zadnjih dnevih naročila | D |
mladega parmezanskega sira | zbrinca | in okrog 550 ton topljenih | D |
mladega ementalskega sira | zbrinca | in 500 ton topljenih sirov | D |
ribanega sira slovenskega | zbrinca. | Po želji lahko bučke in | P |
- Drugo: pribl. 150 g | zbrinca | Olupljen, kuhan krompir | P |
po okusu + 8 dag sira | zbrinca | Priprava: zelenjavo | P |
olivnega olja + 8 dag sira | zbrinca | + 1 sveži pekoči feferon | P |
dodamo malo naribanega sira | zbrinca, | da se omaka zgosti, in | P |
dag česna + 8 dag sira | zbrinca | + 2 dcl sladke smetane | P |
Ampak za zajčkovo rižoto z | zbrincem | je bilo veličasten spremljevalec | P |
smetano in naribanim sirom ( | zbrincem) | ter seveda z več ali manj | P |
zgostimo z naribanim sirom | zbrincem. | V to vmešamo že prej kuhane | P |
zgostimo z naribanim sirom | zbrincem. | Kuhamo še nekaj minut in | P |
baziliko, sol, poper, sir | zbrinec. | Priprava : Na olivnem | P |
lahko po vrhu naribamo | zbrinec. | ***** | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |