nova beseda iz Slovenije

laktob* (48)


oziroma njihovih otrok.      Laktobacil      GG smo dodajali prehrani  P
aziskovali pri nekaterih sevih.      Laktobacil      GG so testirali v vrtcih  P
nekaterih vrtcih so dajali      laktobacil      GG in ugotovili, da imajo  P
smo že delali na sevu      laktobacil      GG za atopični dermatitis  P
denimo bacillus bifidus in      laktobacil)      v črevesni flori, ki pomagajo  P
36 odstotkov. Uživanje      laktobacila      pa je celo poslabšalo  D
ene bakterije, na primer      laktobacila      GG, deluje enako pri vseh  P
bakterij bacillus bifidus in      laktobacila,      ki sta najpomembnejši  P
rezultate učinkov izbranega      laktobacila      v probiotičnem jogurtu  P
pijače, ki je vsebovala      laktobacile,      bakterije, ki dobro vplivajo  D
streptokoke, stafilokoke in      laktobacile,      posamezniki pa so imeli  D
njimi uničujemo zaščitne      laktobacile,      s čimer na široko odpremo  D
po ribah. V tem primeru      laktobacile,      ki ohranjajo ustrezno  P
bakterije spadajo med      laktobacile      in bifidobakterije.To  P
mlečne kisline, kot so      laktobacili      in bifidobakterije, ter  D
Molk gotovo ne pomaga      Laktobacili      prispevajo k ohranjanju  D
flori maternice številni      laktobacili,      ki so precej odgovorni  D
nevarni, dokler prevladujejo      laktobacili.     V laboratorijskem izvidu  D
patogenimi organizmi in      laktobacili,      odgovorni ste za raziskave  P
mlekarske družbe, pa tudi      laktobacili      in bifido bakterija so  P
naseljuje veliko bakterij.      Laktobacili      omogočajo, da je sluznica  P
mlečnokislinske bakterije ali pa vsi      laktobacili      in bifidobakterije. Probiotičn  P
njej pa so prisotni tudi      laktobacili.     Ko raven estrogena upade  P
snovi, ne samo denimo      laktobacili      v izbranem probiotičnem  P
pomemben vitamin K, ali pa      laktobacili      v nožnici, ki ustvarjajo  P
hranil, in ne le, denimo,      laktobacili      v probiotičnem jogurtu  P
normalne vaginalne flore, saj      laktobacili      zaradi tvorbe kislega  P
katerim spadajo na primer      laktobacili      v mlečnih izdelkih.   P
mlečni izdelki, obogateni z      laktobacilom      Acidofillus in tisti z  P
Acidofillus in tisti z      laktobacilom      Rhamnosus GG, bolj znanim  P
zmanjševanjem števila      laktobacilov,      bakterij, ki ustvarjajo  D
se namreč koncentracija      laktobacilov      močno zmanjša in hkrati  D
podpremo' z dodajanjem      laktobacilov,     « trdi dr. Witt.»V študiji  D
probiotičnega delovanja izbranih      laktobacilov      človeškega in živalskega  D
predvsem tistim iz skupine      laktobacilov      in bifidus.Te se nato  P
prav tako se poveča raven      laktobacilov,      tako da se okolje v črevesju  P
korist sama po sebi. Več      laktobacilov      kaže le na to, da se nekaj  P
vnetje. Kadar se število      laktobacilov      zmanjša in se prevesi  P
glukooligosaharid pomaga pri delovanju      laktobacilov,      vendar v nasprotju z nekaterimi  P
kisave sodeluje več vrst      laktobacilov,      a tudi kvasovke, ki znajo  P
Koristni učinki bakterij,      laktobacilov      pa so zelo različni in  P
pa, denimo, tudi drugih      laktobacilov,      ki imajo podoben učinek  P
Mečnikov je pojasnjeval, da      laktobacilus      in streptokok termofilus  P
so že leta 1930 s sevom      laktobacilus      c. začeli pripravljati  P
bakterij bifidus ali seva      laktobacilus      nadgradijo v probiotična  P
Lastnosti: kombinacija      laktobakterij      in bifidobakterij. Uporaba  P
biododatki, ki vsebujejo      laktobakterije.     Skupaj sta zelo učinkoviti  P
vzpostavitve normalne "     laktobakterijske"      flore.Nezdravljena bakterijska  P

(leva okolica   beseda(e)   desna okolica   kratice avtorjev   kratice naslovov   (vse oznake)   št. povedi)



  Nova poizvedba      Pripombe      Na vrh strani


Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU Iskalnik: NEVA