nova beseda iz Slovenije
croccante di Livio« slovi po | hrustljavosti | in miniaturnosti.Narejena | D |
v moduliranju zaznane | hrustljavosti | in postanosti ocvrtega | D |
lahkotne svežine mesa in | hrustljavosti | izvrstne panade.Čeprav | P |
slastno in mehko, za element | hrustljavosti | pa ga je kuhar obdal z | P |
olju, zaradi zaželene | hrustljavosti | pa so jed zavili v bučkin | P |
koruzne kosmiče kot element | hrustljavosti, | zakaj bi potem grajali | P |
kremast in nežen, kar se ob | hrustljavosti | mlinca spremeni v orgijo | P |
pogrinjek, so se ob nežni | hrustljavosti | lepo stopile v ustih. | P |
v vakuumu, nato pa do | hrustljavosti | pod žarom.Tako sočne res | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |