nova beseda iz Slovenije
tudi v Sloveniji pečemo | friko. | Ta je drugi ponos turističnega | D |
fortna«, močna, pravijo za | friko | v Soški dolini. Na Mokrinah | D |
na Mokrinah je spekel | friko | iz sestavin, ki naj bi | D |
skrivnost, kako umestiti | friko | v sodobno kuhinjo.Z dodatkom | D |
sodobne kuhinje uporabljajo | friko | tudi za predjed in v obliki | D |
si je za svojo ziljsko | friko | omislil koroški kmet in | D |
da bi si lahko naredili | friko, | so bili od mlekarja redko | D |
pripravil »domačinar«. | Friko | je pripravljal vsak zase | D |
sekanco, krape, mešto, | friko, | krhlojco, orehovo potico | D |
tekmovalce pogostilo s | friko | in polento, za spominek | D |
Vsaka vas ima svojo | friko | Koruza, krompir in izdelki | D |
Mravkov lutkovni festival, | Friko | - filmski festival, pesniške | D |
školjke na rezancih s | friko. | Frika (pečen list parmezana | P |
(leva okolica beseda(e) desna okolica kratice avtorjev kratice naslovov (vse oznake) št. povedi)
Nova poizvedba Pripombe Na vrh strani
Strežnik Inštituta za slov. jezik Fr. Ramovša ZRC SAZU | Iskalnik: NEVA |